Forum problems

The latest news about Cerberus FTP Server

Moderator: Serin

Locked
User avatar
Serin
Site Administrator
Posts: 1785
Joined: Sat Jan 01, 2005 6:57 pm
Location: United States
Contact:

Forum problems

Post by Serin » Sun Dec 21, 2003 10:47 am

Unfortunately, my web host experienced a drive failure a few days ago, and this site has been down ever since. I'm now using a new, hopefully more reliable, web host.

However, the forums were lost when my old host's drive failed. Turns out they aren't very reliable at backups either. Luckily, I always have the main site backed up, but the forums backup is about 2.5 months old. That's why you aren't seeing any recent posts. It looks like they have all been lost.

In closing, I apologize to anyone that had any outstanding questions. Please feel free to repost your questions and I will answer them as soon as possible.

Sincerely,

User avatar
DarkScribe
User
Posts: 28
Joined: Wed Aug 27, 2003 4:39 pm
Location: Netherlands
Contact:

Post by DarkScribe » Mon Dec 29, 2003 6:45 am

Wow, that is a sad thing. Maybe this host will be more reliable, and faster as well.
Now if you'll excuse me, I have to get back to reality. Wherever that is.

User avatar
Serin
Site Administrator
Posts: 1785
Joined: Sat Jan 01, 2005 6:57 pm
Location: United States
Contact:

Post by Serin » Tue Dec 30, 2003 9:02 am

We can always hope! However, I don't think I will take any chances this time. I plan on weekly forum backups, just to be on the safe side.

Locked