Page 1 of 1

Cerberus v2.2 Beta3 bug with NT user migration and guest...

Posted: Fri Jun 25, 2004 2:22 pm
by ghost_zero
Hi,

I am using Windows XP Home Edition and I have the guest account deactivated, but when I want to activate NT user migration, I get a message, that it can't be enabled if a guest account is enabled...

Posted: Sat Jun 26, 2004 12:23 pm
by Serin
Hello,

Have you verified that the Guest account is really disabled?

Thanks,

Posted: Sun Jun 27, 2004 7:39 am
by Guest
yes... I verfied and he is disabled... if you want I can upload screenshot...

Posted: Sun Jun 27, 2004 7:40 am
by ghost_zero
forgot to enter username...:)
last post was from me...

Posted: Sun Jun 27, 2004 8:07 am
by ghost_zero
Here are two screenshots:

First screenshot:
Image

Second screenshot:
Image

Posted: Tue Jun 29, 2004 4:00 pm
by Serin
Hmm, its hard to make out the screenshots. However, Cerberus hasn't been tested on non-English versions of Windows. I will see if the problem is related to non-English systems...

Posted: Tue Jun 29, 2004 11:53 pm
by Serin
I can't make it out on the screenshot, but I am guessing your "Guest" account is spelled different (non-english spelling) than I was expecting. I look for the actual name "Guest" when checking. I will correct this to look for the Guest account based on its SID instead of the spelling of the name.

Thanks for posting the bug.

Posted: Wed Jun 30, 2004 8:06 am
by Guest
well... I guest this too... but forget to mention it...

Posted: Wed Jun 30, 2004 8:22 am
by ghost_zero
last post was from me...